Links

Van Duinen Reclame, al sinds 2002 een begrip in de reclame- en belettering branche. Dankzij de moderne en geavanceerde machines die wij in huis hebben kunnen wij een breed dienstenpakket voor een lage prijs aanbieden. Van Duinen Reclame is in de loop der jaren groot geworden door klein te blijven, de gewone man is bij ons nog steeds van harte welkom.

- Vanduinenreclame


   

Als u een Nagelstudio / Nagelsalon / Nagelstylisten zoekt in Overassselt 5 minuten van Nijmegen, Wijchen, Malden, Grave, Mook of Heumen bent u hier op het juiste adres. Dé Nagelspecialist van Gelderland. De luxe nagelstudio bevindt zich in een landelijk omgeving met voldoende gratis parkeergelegenheid. Alleen als u voor de beste nagelstylisten kiest!
-
Cindyssalon

 

 

   

Uw specialist in vloeren

U bent altijd welkom voor een vrijblijvend advies, onder het genot van een verse kop koffie.

Er is op elk moment van de dag voldoende parkeerruimte

Altijd 30.000 m2 op voorraad

- Tapijtshop Haefkens

   

Wij leveren voor een scherpe prijs zeer hoge kwaliteit. Kwaliteit staat bij ons voorop! Bij ons kunt u terecht voor het laten poetsen van uw auto, vrachtwagen, boot of caravan. Tevens kunnen wij uw auto laten uitdeuken zonder spuiten of laten "spot repairen" Daarnaast repareren wij ook uw lederen of stoffen bekleding. U kunt uw auto 's morgens brengen en wij zorgen ervoor dat u dezelfde dag weer in een blinkende auto naar huis kunt. Wij doen ook aan mobiel poetsen
- Shabricarcleaning